Poruka greške

Warning: Creating default object from empty value in ctools_access_get_loggedin_context() (line 1864 of /home/zhmvzhr/public_html/sites/all/modules/ctools/includes/context.inc).

ZAHVALA RAVNATELJICI HRVATSKOG ZAVODA ZA HITNU MEDICINU

Poštovana ravnateljice,

djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije zahvaljuju na upućenoj čestitki na stranicama Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu vezano na pismo zahvale pacijenta Milivoja Hajduka iz Kučan Marofa.

Posebno nas u svemu veseli kako je objavljenim pismom pacijent Milivoj Hajduk jednostavnim i pristupačnim izražavanjem istaknuo upravo ono najvažnije što se događalo oko njega  nakon strujnog udara, a to je priseban laik koji surađuje s MPDJ ( važnost preventivnog rada s laicima po pitanju HMS-a i MPDJ-a ), organizacija MPDJ-a sukladno Hrvatskom indeksu prijema hitnog poziva,  važnost stručne edukacije djelatnika ( tečajevi i treninzi djelatnika hitne medicinske službe ) s potrebnim kompetencijama i vještinama u domeni hitne medicine ( izvanbolničke i bolničke ).

Predmetnom objavom na web stranici Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije iskazali ste veliku čast te se još jednom zahvaljujemo na Vašem postupku. Sigurni smo da će naša suradnja i zajednički rad u dobrim i manje dobrim vremenima u domeni hitne medicine uvijek biti kakva je sada, stručna i suradljiva te uvijek okrenuta prema potrebama pojedinaca kojima je izravno ugrožen život ili im je teško narušeno zdravlje. (cijeli članak pogledajte ovdje)