Poruka greške

Warning: Creating default object from empty value in ctools_access_get_loggedin_context() (line 1864 of /home/zhmvzhr/public_html/sites/all/modules/ctools/includes/context.inc).

SREDIŠNJE OBILJEŽAVANJE NACIONALNOG DANA HMS U PULI

Ovogodišnje središnje obilježavanje Nacionalnog dana HMS-a održano je u Puli, gdje se pod pokroviteljstvom Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu, a u organizaciji Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije održalo prvo Međunarodno natjecanje timova HMS-a u Hrvatskoj. Susret je okupio 23 tima HMS-a iz Austrije, Slovenije, Srbije i Hrvatske koji su se natjecali u zbrinjavanju hitnih pacijenata prema četiri scenarija bazirana na realnim situacijama.

„Natjecateljski duh najsnažnija je motivacija za izvrsnost u radu“, istaknula je na svečanom proglašenju pobjednika ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu prim. mr. Maja Grba-Bujević, dr. med. Također je svim djelatnicima HMS-a čestitala njihov dan i zahvalila im na svakodnevnom, nesebičnom i visoko profesionalnom zbrinjavanju hitnih pacijenata. Iz Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije kao članovi natjecateljske ekipe HMS sudjelovali su: Krešimir Slunjski, dr.med., Marko Majcenović, med. teh. i vozač Dario Kovačić.