Poruka greške

Warning: Creating default object from empty value in ctools_access_get_loggedin_context() (line 1864 of /home/zhmvzhr/public_html/sites/all/modules/ctools/includes/context.inc).

PROJEKT "ŠTO TREBATE ZNATI O HITNOJ MEDICINSKOJ SLUŽBI"

Zavod za hitnu medicinu Varaždinske županije u suradnji s Varaždinskom županijom provodi projekt "Što trebate znati o hitnoj medicinskoj službi".

U sklopu projekta pripremljeni su uokvireni plakati/vodiči "Što trebate znati o hitnoj medicinskoj službi" te smo predvidjeli njihovo postavljanje u prosvjetnim ustanovama, zdravstvenim ustanovama, gradovima i općinama te autobusnim i željezničkim kolodvorima Varaždinske županije, s ciljem podizanja svijesti i edukacije stanovništva iz područja hitne medicine. Sam plakat trajni je vodič za stanovništvo, s ciljem podizanja svijesti i edukacije stanovništva iz područja hitne medicine.

Na početku 2015. godine održana su predavanja na temu "Što trebate znati o hitnoj medicinskoj službi" u Područnoj školi Tužno, Osnovnoj školi Vidovec i Osnovnoj školi Vinica. Tijekom studenog i prosinac 2015. godine predavanja su održana u II. Gimnaziji Varaždin, Osnovnoj školi Metel Ožegović Radovan, Osnovnoj školi Svibovec, Osnovnoj školi Ivana Rangera Kamenica i Osnovnoj školi Izidora Poljaka Donja Višnjica. U sklopu predavanja ukupno je educirano ukupno 956 učenika i 99 djelatnika škola.

Kroz izlaganje plakata i održavanja predavanja ukazuje se na važnost edukacije vezano uz situacije u kojima se očekuje brzo i učinkovito djelovanje u cilju spašavanja i očuvanja ljudskog života i zdravlja.